Meny

Sushi is always a good idea!

Välj mellan våra menyer av sushi som är döpta efter gatorna i vårt område, Vi har alltifrån 9-50 bitar att välja på, Våra populära bowls finns med lax, kyckling eller som vegetarisk, Längtar du efter kött rekommenderar vi vår Yakiniku toppad med het sås, finns även som Makirulle. 

Då det kan vara många som ringer samtidigt på kvällarna, då kan det vara bra att förbeställa din sushi tidiagare på dagen och bara komma ner och hämta den på bokad tid.

Vår matsal är öppen för bordsbokning, abbonering eller drop in! Vi har en härlig vinlista med utvalda drycker som passar utmärkt till sushi.

Välkommen för både TakeAway & äta hos oss!

Dagens Lunch 145 kr

11.00-14.00

Måndag till Fredag

På vardagarna mellan 11.00-14.00 serverar vi Kockens Val av 11 bitar. Varje vecka skapar våra Sushikockar en egen tallrik med både klassiska och nya smaker av sushi, en ny överaskning varje vecka. Vill du äta våra populära Bowls så ingår även de i Dagens Lunch.


Bubblor, AW & gott vin till sushi


På fredagarna höjer vi musiken och fyller vår lilla restaurang med AWstämning! Vi har en härlig vinlista med såväl bubbel, vitt som rött som passar till sushi i alla dess formerl

Att få sushi upplagd på stora fat till festen är gott, trevligt, otroligt enkelt att servera och äta! Helt sushilicious med andra ord. Vi kan erbjuda alltifrån att du själv hämtar maten upplagd på stora fat med alla tillbehör hos oss till utkörning och egna kockar på plats.